Gewoon respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving behandeld.

Door het aanmelden op de online nieuwsbrief van Gewoon verleent u tevens toestemming om uw persoonsgegevens en emailadres op te slaan. Gewoon gebruikt deze opgeslagen informatie om u te informeren over Gewoon. Uw gegevens worden absoluut niet aan derden ter beschikking gesteld tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift. 

Met betrekking tot onze website en het functioneren ervan, bekijken wij op basis van uw gegevens tevens zaken zoals: hoeveel bezoekers krijgen we per maand; vanuit welke landen wordt onze site bezocht; voor welke pagina's bestaat de meeste belangstelling? Hiertoe registreren wij uw IP-adres en domeinnaam. En om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van de gebruiker, houden we ook bij met welk type browser u onze site benadert. Deze informatie is eigendom van Gewoon. De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt ten behoeve van de verbetering van onze dienstverlening. Ook deze informatie wordt in geen geval aan derden verhuurd of verkocht.

Mocht u bezwaar hebben tegen het ontvangen van emails van Gewoon dan kunt u dit eveneens aangeven bij Gewoon. U kunt ten alle tijden de door ons geregistreerde gegevens opvragen en laten verwijderen, dan wel aanpassen. Neemt u hiervoor contact op met Gewoon. 

Indien u andere vragen mocht hebben over het privacybeleid van Gewoon dan kunt u per e-mail contact opnemen met Gewoon via info(at)gewoonnl.nl.