Nieuws

OVER ONS

Gewoon ontwerpt interieur accessoires voor dagelijks gebruik in je woonkamer, slaapkamer, badkamer en kinderkamer! Gewoon werkt samen met Dutch Designers, o.a. Chris Slutter en Marlies Spaan, en haar eigen design studio om de mooiste en meest unieke woonaccessoires te ontwikkelen. Zoals trendy sierkussens, stijlvolle wandplanken en industriële kandelaars. 

Gewoon werkt met de beste materialen als natuurlijk hout, bijzonder porselein en hoogwaardige stoffen van innovatieve stoffen fabrikanten als Kvadrat. De producten van Gewoon worden in Europa geproduceerd, en dus zijn ze eerlijk en ambachtelijk gemaakt. Gewoon combineert ambachtelijke en industriële materialen tot eigentijdse interieur accessoires en klein meubels. Kleurrijk en Basic. Trendy en Tijdloos. Eenvoudig en Bijzonder. Dat is Gewoon!

Gewoon is een Nederlands merk dat is opgericht in 1999. De ontwerpen van Gewoon worden al sinds 1999 wereldwijd verkocht in de beste woonwinkels, design- en kidsshops en conceptstores. 

Daarnaast werkt Gewoon regelmatig samen met architectenbureaus aan uiteenlopende projecten en producten op maat. Ook denkt Gewoon graag mee met concept- en communicatiebureaus voor producten en concepten op maat.